We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

12/14/2016

FURTUNA PE BOSFOR EP 73 REZUMAT ONLINE

Furtuna pe Bosfor ep 73 rezumat. Cihan, care se va întoarce la Istanbul pentru a recunoaşte cadavrul domnului Rahmi,va fi şocat de ceea ce va vedea în faţa sa.

FURTUNA PE BOSFOR EP 73 REZUMAT ONLINE

Furtuna pe Bosfor ep 73 rezumat online ro.Maide va afla că Cihan scăpase teafăr în urma exploziei ambarcaţiunii cu care plănuise să îl omoare pe Cihan, însă cauzase moartea unui copil. Pe de altă parte, Maide care va cădea în cursa întinsă de Ozan se gândeşte că în această problemă ar putea fi implicată şi Hazal.

Asuman face progrese intr-un mod insidios

Asuman care va descoperi punctele vulnerabile ale lui Hazal va începe să o controleze pe aceasta (Hazal) care este în legătură cu Candan fiind duşmanul de moarte a lui Dilara.

Gelozia extremă şi reacţiile lui Harun vor începe să o sperie pe Dilara. Întâlnirea dintre Dilara şi Cihan va fi discordia neaşteptată cu ajutorul căreia Asuman să dea peste cap viaţa lui Dilara.

Oare ce are Cansu?

Sarcina lui Cansu va bucura foarte mult pe toată lumea, însă doctorul este îngrijorat de situaţia ei. În timp ce Deniz va fi zdruncinat de ceea ce va auzi de la doctor,

Cansu caută modalităţile pentru a fi iertată de Cihan. Ozan va face un plan şi Cansu va ieşi în faţa tatălui său de care îi fusese foarte dor. Şi Burhan, tatăl lui Deniz, are un alt plan în ceea ce îl priveşte pe Ozkan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu