We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/09/2016

Concurenta Iulia de la Mireasa pentru fiul meu a fost gasita lesinata

In timpul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1, prezentatoarea Paula Chirila a observat lipsa concurentei Iulia.

In timpul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1, prezentatoarea Paula Chirila a observat lipsa concurentei Iulia.

Prezentatoarea a intrat in panica si a inceput sa o caute in dormitor unde concurenta a si fost gasita in stare de inconstienta. A fost luata in brate de un concurent si adusa in platoul emisiunii unde i s-a acordat primul ajutor de catre concurenti si prezentatoare. Acestia i-au dat cu otet alimentar pe la nas, iar concurenta Iulia si-a revenit.
[ads-post]
Sufera Iulia din dragoste atit de tare incat sa i se faca rau ? Este o intrebare la care doar concurenta stie raspunsul.

Update: Medicul prezent in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, spune ca a fost suprasolicitata. Lipsa de somn, tensiune mare, puls crescut, acestea au fost cauzele lesinului pentru care i sa prescris vitamine, minerale, hrana si odihna.

Prezenta in platoul emisiunii dupa ce si-a revenit, Iulia spune ca lesinul nu are nici o legatura cu despartirea de Andrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu