We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legamantul ep 11 - Boierul Tahir suferă un infarct

Seriale Turcesti: Legamantul ep 11, Legamantul Serial Turcesc (EMANET ) Legamantul episodul 11 rezumat, Filmul Legamantul turcesc.

De acum Ekrem numai are nimic de pierdut şi îl consideră pe Firat răspuzător pentru toate cele petrecute.

Legamantul ep 11, De acum Ekrem numai are nimic de pierdut şi îl consideră pe Firat răspuzător pentru toate cele petrecute.

Luând în calcul posibilitatea de fi arestat pentru moartea lui Firat, Ekrem îl ameninţă cu pistolul pe acesta. Dar Firat are o vorbă , care-l opreşte pe Ekrem şi-l face să se întoarcă, ca pe vremuri, la conac. Cu toate că nu vrea să-l creadă pe Firat, Ekrem acceptă situaţia.

Boierul Tahir are planuri pentru fiul său Firat, dar Firat nu vrea să intre, în niciun fel, sub controlul boierului Tahir. Boierul Tahir va dori ca Firat preia afacerea, dar Firat nu vrea să-și părăsească meseria. Nemaisuportând cele întâmplate, Boierul Tahir suferă un infarct.

Firat crede că el este răspunzător pentru situaţie. Până la însănătoşirea Boierului Tahir, cineva trebuie să se ocupe de firmă. Zelal îl forţeză pe Firat să se ocupe temporar de firmă. Hatun are un plan foarte diferit, atunci când află că Firat se va ocupa de firmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu