We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 28 rezumat - Selin și Ali sunt îmreună

Vezi online un nou episod din Gunes ep 28 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 28 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Rana se va decide să-i spună totul lui Guneș!

Haluk este încolțit din cauza amenințării a lui Rana,. El se va hotără ca să-i mărturisească  lui Guneș trecutul celor doi.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 28 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 28 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Trandafirii roșii care vor sosi pe numele lui Nazli vor fi cauza cerții dintre  Nazli și  Savaș. Nazli îl va avertiza pe Savaș ca să nu-i facă vreun rău ui Yigit, însă  Savaș nu o va asculta. Se va lupta cu Yigit. Lupta se va încheia cu căderea jos a lui Yigit. Yigit suferea de o boală pe care o ascunsese de toată lumea.

Guneș va bănui că Selin și Ali sunt îmreună. Selin o va păcăli pe Guneș că are un alt iubit. Guneș va dori să să-l cunoscă pe iubitul lui Selin. Selin nu va dori ca Ali să afle despre falsul iubit.
La hotelul familiei Mertoğlu se va serba Anul Nou. În ciuda celor faptelelor petreceute oare petrecerea de Anul Nou va fi plină de iubire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu