We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/10/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 23 rezumat


Ziua in care mi s-a scris destinul ep 23 Defne nu acceptă divorțul!
Kerem va merge să ceară mâna lui Elif.
Kahraman care trăieste momente grele cu Kerem nu va putea să răspundă. El are ca obiectiv ca să o scape cât mai repede pe ELif de Maksut.

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 23 rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 23 rezumat

În schimb ELif avea îndreptat spre capul ei pistolul lui Maksut. El nu va mai putea tolera această situatie.

Kerem, care nu va primi un răspuns de la unchiul său, se va duce plin de nervi la conac. El vrea cât mai repede să meargă să-i ceară mâna lui ELif. Și logodna este aproape.
[ads-post]
Kahraman o va salva pe ELif de Maksut și îl va preda organelor judiciare. El nu are  de gând să o mai lase pe ELif. O va duce pe Yacht. El va jura că vrea să primească răspunsurile la întrebările sale.

În timp ce Kahraman caută să o facă pe ELif să vorbească, el va fi sunat de la școala unde învață Nazli. Nazli avusese un accident. Elif este șocată. Mai mult decât atât minciuna lui Nazli este  pe cale să se afle.

În ciuda a tot ce se întâmplă,  Kahraman, care nu va neglija afacerea, îl va convinge pe tatăl său să facă agricultură ecologică. Însă Yakup nu va fi încâtat deloc de idee.

 Acum sosise vremea ca și  Canan să-și aleagă tabăra.

În timp ce aceste fapte se petrec Defne nu are de gând să –I lase în pace pe Kahraman și ELif și nu va accepta divorțul.

Kerem, care îi va înfrunata pe toți, îi va cere mâna lui Elif de la Sultan. Yakup și Şükran nu îl vor lăsa singur.  Însă  Nazli se va convinge că sora sa mai mare îl iubește pe Kahraman și nu va accepta ca aceasta să fie nefericită. Sosise momentul ca să vorbească cu Kahraman.


Un comentariu: